Udenfor Firenze

Tag på en dagstur på landet og oplev Toscana regionen udenfor Firenze. Oplev regionens rige historie og bjergtagende natur. Vi tilbyder blandt andet ture til Pisa, hvor du kan se det Skæve Tårn og til vinruten Val D'Orcia.

Udenfor Firenze
 
Halvdagstur til Chianti distriktet

Halvdagstur til Chianti distriktet

Denne 5 timers tur til Chianti-vinruten er den perfekte møde at opleve Toscana på. Turen inkluderer adskillige vinsmagninger samt olivenolie, skinker, oste og forskellige slags toscansk brød på en typisk toscansk gård. Du kommer også til at besøge de billedskønne fæstningsbyer Monteriggioni og Castellina i Chianti. Bestil din tur her!

Fra 388 kr
Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Denne heldagstur til Val D'Orcia er fyldt til randen med kunst, kultur, skøn mad og gode vine, så du er (næsten) garanteret en god tur. Kom med os på denne udflugt, som har det bedste af landsbyerne, landet, historien, arkæologien, maden og vinen i Toscana. Reserver en plads på turen i dag!

Fra 487 kr
Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Pisa skal opleves, når man besøger Toscana-området! Byen er verdenskendt for sin enestående arkitektur: Mirakelpladsen er uden sammenligning det smukkeste monumentale plads i Italien og det svæve tårn er en af de mest genkendte bygninger i verden. Så hvorfor vente? Planlæg dit besøg til Pisa i dag!

Fra 734 kr
Toscana på en dag

Toscana på en dag

På denne fantastiske heldagstur til Toscana besøger vi hele tre byer og ser alle højdepunkterne! Oplev det allerbedste af Toscana og området smukke natur. Turen inkluderer en toscansk frokost med traditionelle retter og lokale vine for en god ordensskyld! Book din plads på turen nu!

Fra 351 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv