Smag på Firenze

Der findes næppe en bedre måde at opleve et land eller by på end gennem deres madkultur, derfor har vi samlet en række lækre og smagsfulde food tours og vinsmagningsture i Firenze og omegn, så du kan spise og drikke dig gennem den traditionsrige region.

Smag på Firenze
 
Madmarkedet i Firenze

Madmarkedet i Firenze

Kom med en tur til Sant'Ambrogio markedet og udforsk boderne og Firenzes madtraditioner sammen med en lokale turguide og en lille turgruppe. Denne 3 timers tur er et must for enhver madelsker! Sikre dig din plads på turen her!

Fra 817 kr
Firenze food tour på cykel

Firenze food tour på cykel

Smag på Firenze på en cykeltur gennem den smukke by! Kombiner en sjov og informativ cykeltur af renæssancens fødeby med en food tour, der inkluderer tre af Firenzes bedste kulinariske oplevelser. Gå ikke glip af denne sjove og anderledes sightseeing og food tour, bestil dine billetter her!

Fra 330 kr
Firenze vinsmagning

Firenze vinsmagning

Vores vinsmagningstur i Firenze er den perfekte måde at smage og opdage Toscana! Smag skønne italienske vine i traditionelle italienske vinbarer og oplev Firenze som en lokal. Alle vinsmagninger foregår i små grupper og tager dig til vinbutikker og vinbarer af høj kvalitet med ekspert service. Oplev Firenze på den sjovest mulige måde, køb dine billetter her.

Fra 289 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv