Sightseeing

Oplev det bedste af Firenze! Kom med på en af vores mange sightseeingture. Vi tilbyder blandt andet ture til Uffizi-galleriet, domkirken og Palazzo Vecchio. Vi har ture til fods, på cykel, på segway eller med en miljøvenlig elektrisk vogn.

Sightseeing
 
Firenze til fods med David

Firenze til fods med David

Oplev renæssancens fødeby på turen Firenze sightseeing til fods. Kom på en spændende rejse gennem en af Italiens mest interessante byers fascinerende historie. Bestil din Firenze sightseeing til fods her!

Fra 734 kr
Firenze sightseeing med tegnelektion

Firenze sightseeing med tegnelektion

Det her er den perfekte tur på enhver, der er interesseret i en renæssancekunstners liv i Firenze. Kombiner en sightseeingtur til fods rundt i byen med en tegnelektion, hvor du kan teste dine evner som den næste Michelangelo. Book din tur her!

Fra 734 kr
Firenzes højdepunkter

Firenzes højdepunkter

Denne tur er den perfekte introduktion til en af Europas smukkeste byer, kendt for sin renæssance og barok kunst og arkitektur. Dine sjove og informative guide vil tage dig på en gåtur rundt i hjertet af Firenze og introducere dig til Firenzes højdepunkter. Book din tur allerede i dag!

Fra 215 kr
Rundvising i domkirken

Rundvising i domkirken

Kom på en fascinerende tur i domkirkens historie og de italienske renæssancekunstnere Brunelleschi og Giotto. Domkirken Duomo di Firenze er den mest travle og mest populære seværdigheder i Firenze. Denne tur starter med at springe de lange køer over til domkirken med en særlig indgangsbillet. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 322 kr
Firenze segwaytur

Firenze segwaytur

Oplev Firenze på en ny og sjov måde! På denne Firenze segwaytur vil vores erfarne guide tage dig på en tur gennem Firenze, mens han fortæller om byens historie og kultur hjulpet af video- og lydssystemet på din segway. Det er alletiders oplevelse og klart den sjoveste måde at opleve en ny by på. Bestil i dag!

Fra 557 kr
Segway aftentur i Firenze

Segway aftentur i Firenze

Oplev renæssancens fødested om aftenen, når Firenzes kendte seværdigheder er badet i et smukt lys og er allermest fortryllende at se på. Vores 2,5 times segway-aftentur er en uforglemmelig måde at se Firenze på. Bestil online og sikre dig en plads på denne sjove og informative segwaytur!

Fra 537 kr
Firenze på cykel

Firenze på cykel

En cykeltur er en sjov og aktiv måde at tage på sightseeing i Firenze. Firenze er en relativt sikker by at cykel i, and vores rute er nøje tilrettelagt til at gøre det en sjov og sikker tur for hele familien. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 289 kr
Firenze på cykel ved solnedgang

Firenze på cykel ved solnedgang

Firenze er nok allersmukkest ved solnedgang og der findes næppe en bedre måde at opleve byen end på cykel, så hvorfor ikke kombinere de to? Det har vi gjort! Oplev alle de store seværdigheder, bedst som byen er oplyst af solens sidste stråler.

Fra 289 kr
Brunelleschis kupel - Spring-køen-over

Brunelleschis kupel - Spring-køen-over

Gå direkte fordi den notoriske lange kø og ind i Brunelleschi-kuplen med det samme! Din turguide vil føre dig til toppen af den højeste bygning i Firenze, hvor du kan nyde en enestående udsigt udover byen og Toscana. Book din tur op i Firenzes domkirkens famøse kupel nu.

Fra 619 kr
Firenzes myter og mysterier

Firenzes myter og mysterier

Kom med os på en aftentur gennem den fascinerende verden bag Firenzes myter og mysterier! Fortællinger om ulykkelig kærlighed under de smukke broer, som ligger ved floden Arno; historier om den mystiske enke og andre skræmmende personligheder, der bor i skyggerne i det gamle Firenzes karakteristiske smalle gader. Bestil din tur her!

Fra 112 kr
Mordmysterium i Firenze

Mordmysterium i Firenze

Prøv en tur som aldrig før! Efterforsk din vej gennem en 100 år gammel fortælling om frygt og spændning med dine meddetektiver. Du vil få nogle informationer om morderen, men det bliver din opgave at afsløre morderen med tilstrækkeligt bevis inden tiden løber ud. Book din mordmysteriumstur her!

Fra 223 kr
Firenze Hop-af Hop-på

Firenze Hop-af Hop-på

Opdag fantastiske Firenze fra toppen af de røde Hop-af Hop-på sightseeingbusser! Sightseeing har aldrig været så nemt!Vælg mellem 24, 48 eller 72 timer billetter og få ubegrænset brug af de tre buslinjer. Børn under 5 år kører gratis! Køb dine billetter hjemmefra!

Fra 190 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv