Accademia-galleriet

 
Fra 189 kr

Få adgang til Accademia-galleriet! Med denne billet får du hurtigere adgang til museet og har mere tid til at beundre de store statuer og malerierne fra det 15. århundrede indenfor. Hvis du elsker kultur, kunst og vil se noget, der virkelig repræsenterer Firenzes kunstneriske side, så er dette et sted at besøge!

Højdepunkter

- Få hurtigere adgang til Accademia-galleriet
- Observer Michelangelos statue 'David'
- Se malerier fra det 15. århundrede
- Nyd kunstværker af blandt andre Bottecelli
- Gå rundt på museet i dit eget tempo

Hvad kan jeg forvente?

Accademia-galleriet er meget berømt. Så berømt endda at de lange køer udenfor nogle gange kan nå rundt om bygningen! Men når man ved, hvad der venter indenfor, så undrer man sig ikke.

Accademia åbnede i 1780'erne som et undervisningssted for studerende fra kunstakademiet. I dag, hvis du nævner Accademia-galleriet, vil de fleste kunstelskere, der kender dette sted, nævne Michelangelos 'David'; hans berømte og meget detaljerede statue, der faktisk er hele 5 meter høj. Statuen skulle efter sigende være et symbol på Republikken Firenzes kamp mod de større rivaler før i tiden, og 'David' indkapsler derfor byens ånd.

Udover 'David' er der en anden berømt statue af Michelangelo, som man kan finde indenfor: Statuen 'Slaver', som er et sæt af figurer, der er fanget i marmor. Det mest imponerende er, at Michelangelo ikke nåede at blive færdig med den, og alligevel gør den store indtryk. Du kan også se malerier fra det 15. århundrede af kunstnere som Botticelli, Ghirlandaio og Uccello, men det er med al sandsynlighed statuerne inde i Accademia-galleriet, som efterlader det største indtryk, når du går derfra igen!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig til museet - eller vis e-billetten på din telefon.

Hvad gør jeg, når jeg ankommer?
Du bytter din e-billet til en papirsbillet ved billetkontoret overfor museet. Billetkontorets adresse står på din e-billet. Så bruger du indgangen 'Priority Entrance for Reserved Ticket holders' - og så går du indenfor!

Vigtig information

- Vær venligst opmærksom på, at der kan være en kø til billetkontoret, som du ikke kan springe over.
- Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer indenfor - den eneste undtagelse er halvliters vandflasker.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (0-17): Gratis

Børn på 5 år eller yngre behøver ikke en billet og kan komme gratis ind. Børn i alderen 6-17 år kan afhente en gratis billet ved billetkontoret - der hvor du også bytter din e-billet til en papirsbillet.

Åbningstider

Mandag: Lukket.
Tirsdag og torsdag: 8:15-22:00.
Onsdag og fredag-søndag: 8:15-18:50.

Bestil

ons, 5 aug 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Åbningstider

Hvad er med i prisen?

- Hurtigere adgang til galleriet.
- Adgang til midlertidige udstillinger, når de er tilgængelige.

Vejviser

Accademia Gallery

Adresse
Via Ricasoli 58 50122 Firenze

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.