Rundvisning på Uffizi-galleriet

4.4 (8)
Fra 534 kr
Uffizi-galleriet er unægteligt den største attraktion i Firenze! Det enestående kunstmuseum er kendt for at huse smukke malerier fra verdens bedste renæssance- og barokkunstnere. På denne tur vil du komme til at se de bedste kunstværker nogensinde kreeret i en af verdens smukkeste byer. 

Hvad er inkluderet?
- Indgang med spring-køen-over
- Undgå de massive køer - særligt om sommeren
- Autoriseret engelsktalende guide
- Se nogle af verdens fineste kunst, f.eks. 'Birth of Venus' af Botticelli, 'Young Bacchus' og 'Medusa' by Caravaggio, 'Madonna and Child with Angel' af Lippi og 'The Annunciation' og 'Adoration of the Magi' af Da Vinci 
- Andre storslåede kunstværker, inkl. gamle skulpturer og malerier af Rembrandt, Van Dyck, Raphael, Titian og Michelangelo.

Besøg et af den vestlige verdens ældste kunstmuseer
Uffizi-galleriet er et af de ældste kunstmuseer i den vestlige verden, museet er bygget mellem 1560-1581. I mange år har dele af paladset udviklet sig til en impornerende udstilling af skulpturer og maliers enten indkøbt eller specialfremstilling til Medici-familien. 

Da Medici-familien kom til et naturligt endepunkt, forblev familiens kunstskatte i Firenze, som en del af 'Patto di famigila' (familie-pagten), som den sidste Medici-arving Anna Maria Luise underskrev. Denne kontrakt, underskrevet d. 31. oktober 1737, blev grundstenen for et af de første moderne kunstmuseer. Galleriet havde kun holdt åbent på forespørgelse i det 17. århundrede, og i 1765 blev det endelig åbnet for offentligheden. 

Turen foregår på engelsk.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran Uffixi-galleriets hovedindgang. Du bedes møde op 15 min. inden turens afgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 1,5 time.  

Findes der børnebilletter?
Visitors under 18 years of age are free, when visiting with a paying adult. 

Åbningstider

Turens afgangstidpunkt og dage varierer fra sæson til sæson. Klik på kalenderen for at se, hvilke tidspunkter turen kører de datoer du er i Firenze.

Bestil

man, 30 mar 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 1 timer 30 minutter

Åbningstider

Vejviser

Rundvisning på Uffizi-galleriet

Adresse
Piazzale degli Uffizi, 6 50122 Firenze

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.