Bestil billetter til Museum

Museum

Enhver kunstelsker eller historienørd er nødt til at afsætte tid til at besøge to af verdens mest fantastiske kunstsamlinger i Firenze: Uffizi-galleriet og Accademia-galleriet, hvor du finder mesterværker 'Venus' fødsel' af Botticelli og Michelangelos 'David'.

Museum
 
Rundvisning på Uffizi-galleriet

Rundvisning på Uffizi-galleriet

5.0
(1)

Uffizi-galleriet er unægteligt den største attraktion i Firenze! Det enestående kunstmuseum er kendt for at huse smukke malerier fra verdens bedste renæssance- og barokkunstnere. På denne tur vil du komme til at se de bedste kunstværker nogensinde kreeret i en af verdens smukkeste byer. Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 322 kr
VIP tur til Uffizi-galleriet

VIP tur til Uffizi-galleriet

Besøg Uffizi-galleriet i Firenze, et af de ældste og største museer i verden og et absolut must-see, når du er i Firenze. Vores guide tager dig på en to timers fyldstgørende tur af museets mange mesterværker med max. 6 deltagere på hver tur. Bestil nu!

Fra 240 kr
Rundvising på Accademia-galleriet

Rundvising på Accademia-galleriet

Accademia-galleriet indeholder adskillige af Firenzes enestående kunstskatte, såsom Michelangelos mesterværk David. Dette anerkendte kunstmuseum skal opleves, når du finder dig selv i renæssancens fødested. Med vores spring-køen-over indgang kommer du indenfor og igang med at udforske museet sammen med din guide i løbet af ingen tid. Book din tur her!

Fra 297 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv